Cum procedam

Feminitate prin eleganță și splendoare

Când trebuie să mergi la un eveniment important, alege să porți o rochie #Lightning creată special pentru tine!

Despre noi

Suntem salonul de rochii pe comandă  în care vei găsi mereu rochia „aceea” pe care o cauți. Rochia plină de eleganță care îți scoate în evidență cele mai feminine detalii și în care te vei simți mereu specială. 

Aici creăm rochia potrivită pentru orice eveniment la care urmează să participi.

Eleganță înainte de toate

Ne propunem ca prin rochiile noastre să creăm eleganță și feminitate, pentru ca tu cea care le vei purta să te simți frumoasă și specială…

Fiecare rochie Lightning este realizată custome, după măsurătorile tale și preferințele pentru materiale, texturi și culori. Aici rochia mult visată poate să prindă contur.

Rochii de nuntă

Rochii de banchet

Rochii de cununie

Rochii de gală

Rochii de vară

Rochii de lux

Rochii care te pun în centrul atenției

Rochiile Lightning sunt pentru orice femeie care îți dorește să fie în centrul atenției, sunt demne de admirat și demne de covorul roșu.

Acestea sunt concepute pentru a te simți frumoasă și pentru a-ți da încrederea de care ai nevoie.

Alege să porți o rochie care te reprezintă: elegantă, puternică, încrezătoare…

„Recomand cu încredere! Rezultatul final e exact ceea ce îți dorești! Vă mulțumesc frumos pt tot și pentru superbitatea de rochiță!!”

Mihaela Stănilă

Alege varianta care ți se potrivește!

În salonul nostru de rochii ai posibilitatea de a închiria sau de a realiza pe comandă modelul de rochie pe care ți-l dorești. Tu decizi dacă alegi o rochie creată special pentru tine sau o rochie superbă doar pentru o noapte…

Rochii de închiriat

Te așteptăm în salonul nostru cu zeci de rochii disponibile pentru închiriere, diferite mărimi, culori și modele pentru a străluci la următorul tău eveniment.

Rochii pe comandă

Dacă îți dorești o rochie unicat, alege să o realizezi pe comandă alături de noi. Vino să concepem modelul care să se potrivească cel mai bine siluetei tale!

Programează o vizită în salonul nostru!

Cum procedăm?

Acum că știi că în salonul nostru îți poți creea rochia pe care o cauți, totul e foarte simplu:

Discutăm și probăm

Programează vizita în salonul nostru pentru a discuta modelul dorit. Aici vei proba câteva modele dipsonibile  în salon pentru a-ți face o  idee despre rochia pe care urmează să o realizăm.

Alegem modelul și culoarea

După ce stabilim împreună cel mai potrivit model pentru silueta ta, alegem culoarea și căutăm materialele care să ne ajute să realizăm o rochie WOW care să atragă toate privirile,

Ne apucăm de treabă

Odată stabilit modelul, luăm măsurătorile și ne apucăm de treabă. După 1-2 probe în care facem ajustările necesare, trimitem rochia  napoi în atelier pentru ultimele detalii.

Rochia ta e gata ......,..

Facem proba finală, iar rochia ta e gata să strălucească la orice eveniment. Câteva chicote de bucurie și poți pleca cu rochia acasă. Nu uita de poze! Vrem și noi să vedem.

Hai să ne cunoaștem Contactează-ne!

  • 0724 946 130
  • dress@lightning-mbc.ro

Unde ne găsești?
.

Timișoara

Strada: Cluj nr.7

Social media