Decoratori de Craciun

Pentru un Craciun de Poveste...

Cand afara e frig si orasul incepe sa vibreze, iar mirosul de portocale e nelipsit din casele si birourile noastre, e timpul pentru împodobit… Lightning Christmas – decoratori de Craciun, te ajuta sa creezi decorul perfect pentru un #CraciunDePoveste în care momentele dintre tine si cei dragi devin amintiri de nepretuit.

Ajutoarele tale pentru împodobit

Stim ca poate împodobitul nu este punctul tau forte sau nu ai timp sa te ocupi si de asta. Insa in fiecare împodobesti casa doar pentru a-i face pe cei dragi fericiti si pentru a pastra în aer spiritul Craciunului. 

Ei bine, noua ne place sa împodobim si mai presus de asta reusim sa starnim reactii de bucurie pe chipul celor care ne cheama în ajutor.

Fie ca esti o mamica care nu mai are cand sa se ocupe si de impodobitul casei sau un sef care vrea ca angajatii si clientii lui sa se bucure de spiritul Craciunului,  noi venim in ajutorul tau.

#Craciun de Poveste ACASA

Cheama echipa noastra in ajutor, iar noi ne ocupam de toata treaba pe care ar trebui tu sa o faci acasa pentru un Craciun de Poveste. 

petreci mai mult timp cu cei dragi;

nu te mai inghesui in magazine ;

te poti ocupa de restul treburilor;

te bucuri de un decor de poveste.

decoratori de Craciun pentru acasa

#CraciunDePoveste alaturi de noi

 • „Am beneficiat de serviciile voastre anul trecut si pot spune ca am avut un brad de vis, asa cum, cu siguranta, eu nu as fi reusit sa-l impodobesc! Aveti multa imaginatie si bun gust! Va multumesc si va astept si anul acesta!”

  Cerasela Novacovici

 • „Recomand! Decoratiuni frumoase realizate de Lighting Christmas pentru Colosseum Timisoara Ballroom si pentru Timis Press. Succes!”

  Olimpiu Bulzan

  Colosseum Ballrom Timișoara
 • „Toti cei care am reusit sa trecem pe la Hub, am ramas încantati. Multumim mult de tot!”

  Mihai Mermezan

  Minds Hub, Timișoara

#Craciun de Poveste la BIROU

Echipa noastra  se ocupa de tot ce presupune creare unei ambiante placute la birou de care se pot bucura atat angajatii cat si clientii tai.

crestem productivitatea angajatilor tai;

contribuim la un climat organizationl placut;

cream o ambianta primitoare;

evidentiem latura umana a afacerii tale;

imbunatatim imaginea afacerii tale.

decoratori de craciun pentru firma

Descoruri de poveste...

Punem toata pasiunea noastra pentru Craciun in realizare decorului de poveste pentru tine si cei dragi.

Descoruri de poveste...

Punem toata pasiunea noastra pentru Craciun in realizare decorului de poveste pentru tine si cei dragi.

De la concept, la decorare

Îti oferim toate serviciile necesare decorarii de poveste a casei sau firmei tale. Începem de la un concept de design si continuam cu  decorarea pentru ca la final sa te poti bucura de un Craciun cu adevarat special…

Concept decorare si achizitie decoratiuni

Pornim de la viziunea ta sau de la conceptele care îti plac pentru a stabili liniile de design, dupa care mergem la cumparaturi. In functie de bugetul tau, achizitionam cele necesare decorarii. De asemnea, daca ai decoratiuni mai vechi, le putem include si pe acestea în proiectul nostru.

Împodobit si despodobit brad

Odata stabilit conceptul de design, ne putem apuca de impodobitul bradului.Nu îti fa griji ca folosim prea multe decoratiuni... Venim sa te ajutam si la despodobit!

Montare instalatii luminoase

Luminitele sunt farmecul oricarei decoratiuni de Craciun. Le motam în interior sau în exterior pentru un efect WOW usor de vazut din satelit... 🙂

Ghirlande decorative

Scarile, pulturile de bar, semineele si rafturile, toate prind contur odata ce adaugam ghirlandele decorative. Le accesorizam cu globuri, luminite si alte elemente decorative pentru un aspect deosebit.

Amenajare intrare (usa, geam, colturi)

Surpindem vizitatorii tai înca de la inceput. Intrarile, usile si geamurile prind viata cu decoruri speciale. Fie figurine, braduti în miniatura sau alte elemente de decor, toate vor fi acolo pentru a-i surpinde pe toti cei care te viziteaza.

Decor masa de Craciun

Pentru ca masa de Craciun e momentul care ne apropie cel mai mult de cei dragi, merita toata atentiia noastra. Decoarea o putem face prin decoarea întregii întinderi a mesei pentru un aspect cu adevarat special sau printr-un aranjament discret natural sau artificial.

kit 2020 - decoratori de Craciun

Brad floral - de închiriat

Pentru ca anul acesta tematica florala este în trend, ti-am pregatit pentru închirierea un brad extrem de elegant si cu totul deosebit. Bradul floral poate fi închiriar în Timisoara si zona metropolitana.

Poti opta doar pentru decoratiuni sau pentru întreg bradul, iar serviciul de împodobit & despodobit este inclus. Bradul este unicat.

Pret KIT 2020 – Brad Floral: 1 500 RON

Sarbatorile vin...

Timpul este limitat, iar pe langa toate acele pregatiri, cumparaturi si cadouri mai trebuie sa te ocupi si de împodobit. Ei bine, anul acesta te poti relaxa! Noi ne ocupam de împodobitul casei sau biroului tau, iar tu profiti din plin de moementele cu cei dragi.

Contacteaza-ne din timp!

Vrei sa îti împodobesti chiar tu bradul?

Stim ca pentru multi, împodobitul bradului este un moment frumos pe care îl petrec alaturi de familie, însă daca îti doresti un brad asemeni celor de pe Pinterest, ti-am preagtit un mic ajutor. Un curs de împodobit bradul pentru pasionati.

Învata cum sa îti împodobesti singur bradul asemeni unui profesionist!

Cheama decoratori de Craciun în ajutor!

Daca iti doresti un decor de poveste, completeaza formularul de mai jos, iar unul din consultantii nostri va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti realiza o oferta personalizata.

  Lightning Christmas - decoratori de craciun

  Date de contact

  Telefon: 0724 946 130/ 0728 213 602

  E-mail: christmas@lightning-mbc.ro

  Adresa: Timisoara

  decoratori de craciun