Salon de rochii pentru domnișoare de onoare

Lightning Bridesmaids este primul salon de rochii pentru domnișoare de onoare din România. Aici e locul în care fiecare mireasă își găsește rochiile ideale de domnișoare de onoare.

Iubire. Eleganță. Rafinament

Unul dintre cele mai frumoase momente din viața ta ca femeie este acela în care vei spune „DA” iubirii.

O zi plină de emoții și momente de neuitat pe care o vei pregăti din timp cu minuțiozitate. Domnișoarele de onoare vor fi acolo pentru a te susține în alegerile pe care le faci și se vor asigura că totul este exact așa cum îți dorești. De aceea am conturat pentru ele colecții elegante de rochii prin care să le spui la rândul tău cât de mult contează pentru tine!

Oferă-le domnișoarelor de onoare ocazia de a trăi emoțiile momentului tău, în rochii #Lightning elegante, create special pentru ele!

„Purtând rochia Lightning de domnișoare de onoare m-am simțit frumoasă...
Mi-am adus aminte de copilărie când îmi doream să fiu prințesă”

Cinci Cristina

Cele mai elegante domnișoare de onoare poartă rochii Lightning

Când alegi  pentru domnișoarele tale de onoare rochii Lightning, alegi eleganță.

Mai presus de orice, aici, fiecare rochie este croită cu atenție și cu pasiune pentru ca domnișoarele tale de onoare să se simtă speciale și importante. 

În salonul nostru îți oferim posibilitatea de a închiria (doar din Timișoara) sau de a realiza pe comandă orice model de rochii pe culoarea aleasă de tine, indiferent de numărul domnișoarelor de onoare.

Programează vizita în salonul nostru!

Alege rochii #Lightning realizate pe comandă

Dacă te-ai săturat de banalele rochii versatile, în salonul nostru găsești modele deosebite de rochii pentru domnișoarele tale de onoare. Alege să le realizezi pe comandă, iar acestea se vor încadra perfect în tematica nunții tale.  Totul începe printr-o vizită în salonul nostru, iar mai apoi rochiile lor vor prinde contur…

Probăm și discutăm

Vii alături de domnișoarele tale de onoare pentru a proba modelele disponibile în salon și stabilim împreună câteva criterii.

Concepem modelul

Schițăm împreună modelul sau modelele de rochii în funcție de preferințele tale și ale domnișoarelor de onoare.

Alegem materialele

Odată stabilit modelul, alegem culoarea și materialul cel mai potrivit pentru ca rochiile să fie exact așa cum îți dorești.

Ne apucăm de treabă

Luăm măsurătorile și ne apucăm de croit. După 1-2 probe în care facem ajustările necesare, rochiile sunt gata și pregătite să strălucească!

Descoperă modelele propuse de noi și comandă-le direct din Magazinul Online

Dacă nu îți dorești să realizezi pe comandă rochiile domnișoarelor tale de onoare, te invităm să descoperi modelele propuse de noi. Alege modelul care îți place, alegi mărimile, culoarea și apoi le poți comanda direct pe site-ul nostru.

Colecția Muse

Lasă-te inspirată de o colecție ce emană gingășie, eleganță și rafinament.               

Colecția Muse este sursa de inspirație pentru toate viitoarele mirese și domnișoare de onoare din 2021.

Crează rochiile domnișoarelor tale de onoare alături de noi!

Dă click pe butonul de mai jos și hai să discutăm despre rochiile pe care ți le dorești pentru domnișoarele tale de onoare! Împreună facem ca rochiile lor să prindă viață.